miercuri, aprilie 22

Iluzionist "de nume"

0 comentarii
Vai, ce a fost dat ochilor mei sa vada!

Sunt la birou si primesc un mesaj de la un prieten din lista. Nu am timp sa citesc asa ca il pun in bara de jos. Urmeaza buzz-uri, multe buzz-uri. Deschid fereastra si vad un link, urmat de o scurta exprimare a tulburarii mentale prin care trecea prietenul meu. Era, pagina web a unuia care mai apare pe la televizor in acesta perioada si se numeste, iluzionist. Domnul in cauza este cel care ne istoriseste de fiecare data cand are ocazia, cum si-a descoperit el "puterile magice" (daca nu stiti povestea cu furculita, ati pierdut esentialul ).

Nu am vrut sa acord nici un fel de atentie acestui personaj si nici sa imi pierd timpul analizand repercursiunile asupra domeniului, datorate modului de gandire a acestui individ, dar nu ma pot abtine. Nu va spun nici numele lui real, nici numele ales de acesta pentru a se promova. Vreau doar sa va spun ca domnul, mare iluzionist (de nume, nu de renume) nu cunoste ramurile iluzionismului, facand o confuzie grava in cazul mentalismului, pe care acesta il numeste "METABOLISM".

Ce fel de asteptari sa mai ai de la o astfel de persoana care, a absolvit scoala de magie a lui David Blaine, timp de 4 ani a fost elevul acestuia si al unui alt mare iluzionist, care l-au initiat in "tainele metabolismului". Pacat mare ca, noi, cei cativa care ne chinuim sa promovam domeniul in tara, suntem "capsati" de prostia altora.

Vreau sa fie clar pentru toata lumea: David Blaine nu a avut si nu are, nici o scoala de magie! Nici el, nici Criss Angel!

Individul acesta, va disparea la fel de repede cum a si aparut. Drumul pe care el a plecat, nu prea are cale de intoarcere. Imi pare rau ca i-am acordat atata atentie cu acest articol.

 

Copyright © 2008-2009 Cristian Gog. Textele de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei !